Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svärta

mullrande tystnad

krälande
på tå

in i skuggor av ljus
och vrede

soten belönade
oss vanliga

med ett besök


I kalabalikens lugn
kramlar sig
rosor kvar

förskingrar tankar
om lycka

de varnade
sig själva

och respekterade syndens
bestraffing

så till den djupa grad
att hopplösheten
tog över
försvann

gåtfulla avgrunder
vad döljer du

utöver all
svärta

umbäranden
kvarstår

allt annat

försvann




Fri vers av stråströ
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-02 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stråströ
stråströ