Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skönhet

jag drar mig ner
drar mig ner

ser snart inte ytan

för all
smuts
skit

jag sjunker
dinglar mot botten
ner i ljuset

finns det skönhet
där nere?

undrar jag
så smått

medans jag
samlar mig
kramlar mig
fast

vid glömda sår




Fri vers av stråströ
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-13 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stråströ
stråströ