Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvagande

Rytmiken
i stegen i trappstegen
ned
och upp
i den snurrande trumman
som bara trummar och inte ser
fibrer frotteras följsamma
i trumman
det är mina steg som följer dess takt

och annars
söndag, efter natt




Fri vers (Fri form) av Burlesque
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-20 16:28



Bookmark and Share


  ko-fröken
Mycket fin, mycket musikalisk.
Gillar hur det finns assonanas och teman.
Good going girl!
2010-06-26

  Pot Pourri
tack, dagen i ett nötskal. fint formulerad vardagstid. takt är viktigt
finns enkel och svårare :)
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Burlesque
Burlesque