Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Me and ANA


45 kilo

Jag skriver saker
på mina revben

en svagt utrop på mitt nyckelben
flera stycken utropstecken med handen över solarplexus
som sticker rakt ut

jag skriver kärleksdikter till mig själv över hela bäckenbenet
med mjuka fingrar
som klämmer och smeker runt om
höftbenen är toppiga kyssmunnar

på de nedersta
benen
som gör bröstkorgen

skriver jag
hur liten behöver jag bli för att
få plats







Fri vers (Fri form) av Burlesque
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-08 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burlesque
Burlesque