Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Me and A II


Vill inte väga

vilsen
i
vinterljuset

vilar
i
vyer,

vrängda
i vita fönsterrutor
utanför


och i en
vågad vilja

till hjärtrubbning
av viktvägran




Fri vers (Fri form) av Burlesque
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-11 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burlesque
Burlesque