Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På ätstörningsakuten, dag 6


Från dagrummet: omelett

Hon
skrek så himlen blev synlig

taket lyfte och vi såg vinterdjupet
här inifrån
det av skärvor täckta
skimrande iskylda

Jag
var het på huden
då korridoren kröktes som räls i hetta
och jag fick utsikt ur mitt
bevakade rum

blickar och kräkreflexer fick vingar och
nådde ut

från vår
korridor




Fri vers (Fri form) av Burlesque
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-30 18:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sorgligt men vackert uppmålat vännen!
2013-05-07

  catharina.jerbo VIP
du kan det här. imponerande i varenda dikt.
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Burlesque
Burlesque