Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det vita

Det vita
är vackert,

flimret innanför ögonlocken och
inuti lampans kupol
i taket,

är blodfattigt

Huden mjuk som sockerkaka
lätt att skära igenom
och
vit precis under skinnet

ljuset
är en gloria
ovanför fönsterkarmen




Fri vers (Fri form) av Burlesque
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-05 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burlesque
Burlesque