Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här barnet II och III

II
Det är öppen yta
och
smutsiga handavtryck
över den,
runt om


III
Det luktar




Fri vers av Burlesque
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-03 03:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burlesque
Burlesque