Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömma

jag jämkar mig
till dina ord

ler och förlåter
anpassar mig

biter av naglar

drar med mig
själv
in i skuggor

gränslösa svidande
svek

river

som storm
mitt inre

förkastelse är nära

men

glömma

glömma

ska försöka
att glömma




Fri vers av stråströ
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-25 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stråströ
stråströ