Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme

bubblande
skummande ljus

färgar världen
efter sitt behag

leendet så starkt
mot min kropp

värmer

rörelsen är försiktig och öm

som inget annat
på denna jord

djupt där inne

skälver mitt sinne

kramar rytmiskt om glupande hål

fyller igen
återskapar

jag gungas sakta
sakta

i en varm famn




Fri vers av stråströ
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-25 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stråströ
stråströ