Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stannar

Luftiga
fylliga andetag
som fyller
mitt sinne

Vi vandrar sakta
springer nästan

Tung luft
kompakt jord
fyller
mitt inre

och vi stannar
åter igen




Fri vers av stråströ
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-25 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stråströ
stråströ