Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutar aldrig






En dag önskar jag
att glaset ska krossas
så att tårarna faller i ditt knä.

Våta bokstäver som säger att jag
aldrig slutat älska dig.





Fri vers av Bobby
Läst 370 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-14 06:58



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Starka ord. Jag undrar om det handlar om svek?
ML
2010-09-24

  Junitvillingen
Vemodsvackert...snyggt formulerad text som känns i hjärteroten.
2010-09-17

  Veronic@
Kort, men väldigt vackert
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Bobby
Bobby