Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
postmodern


uden titel

det ær sagolikt det ær
att plocke æblen og bær
att syns jag sjovt med en bog
uden å mindes med klog

det ær månskirt det ær
fylde munner och sær
att du liger med æble
og sød falletrulle troll boll

søger sæger du bær
ættling vænsler du lær
signer soltøj og mær
men med mænner du ær

rød ær færven på læbberna dine
rød ær så færven på din lår
men kaffen, så kaffen
kaftanen i skolen sækert
først i mindst og du ær




Fri vers av Bobby
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-06 23:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag kan inte påstå att jag kan mye av dansk
men att lyssna på det är lättare än läsningen
2011-10-13

  Mow Dean
vackert.
härligt språk.

läs gärna in och lägg till som ljudfil - skulle gärna höra det.
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Bobby
Bobby