Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya Bobby

Så börjar eran av poesi igen

Undra hur många meddelanden man kan skicka
utan att vara supermedlem?

Undra hur många texter man kan skriva
utan att vara supermedlem?

Undra hur långa texter man kan skriva här?
Antagligen hur långa som helst.

Kanske jag ska skriva en hel diktsamling,
och lägga in som en enda dikt.

Vad är en, vad är flera?
Det finns ett folkslag i sydamerika som kan räkna:

Ett
Två
Många!




Fri vers (Fri form) av Bobby
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-17 13:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Undringar blir ibland till prövningar. Om några månvarv är det den 24:e december, sedan blir den 25:e och spenaten bör ätas 'i tid'...
2019-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Bobby
Bobby