Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
postmodern


canonball of hope

det svårbetænkta myllret
som luktar sig løs

och islands in the stream
med glitriga myller

och giftiga utsøndrande
vakum inverterade med

svagbelysta rørelser
i druckenhetens dis

vara bara vaken en tag
till røgen har yttrats

vara næra nøten nær
den klæcks

rymdiglo med pingvindamm
ryster min verden

tillika morfos och kolik
ryktad tre gånger

och betryckande lik
den lilafærgade brasan

vid interplanetæra rakbanor
som moln in the sky

with a tremoulus ray
of hope in the swagmouth

of hipocritics that lomelunder
bagbottom craveshart of

jagsaws of pink nør jag
gett utlopp før fræmlingar

uden att tout le temp sans
les oeur de sillhouette quand

tu tramps avec le trop dur
crache de dromp mais ou

vænter den stille i sin bil
likt ett ostron

a canonball of hope




Fri vers av Bobby
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-07 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bobby
Bobby