Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
postmodern


uden titel

Tickande tackande text mex
motor øver svinnande stup
Du vinner førsvinner med
melerade knyck

Mend your spicy cards and
show me the væg oer tycktala
branter och svingende saar.

Daktyler finurler synbædden for
Høgt lagt, det smintade svær

Jakale dale mintande trekk
framgynt smør cepiatric sweer

Smyn
Smuk
Søg
Ryk
Bård
Bær
Sølve
Svær

kæft kaft kempfer

Silk torn face


in the deftone


øerhoed als

mink


jæmn





ski





borde





br




al


kkkkkk


2,54




Fri vers av Bobby
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-06 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bobby
Bobby