Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting

det som en gång
betydde något
betyder inte längre någonting

vi sa att vi skulle vara som vanligt

men ingenting
ingenting

blir någonsin som förut

och vi

kan inte gör något för att förhindra

att ingenting
aldrig någonsin

igen

blir
någonting




Fri vers av stråströ
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-25 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stråströ
stråströ