Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

halstabletter

du var tvungen att höra

höra det skrikas ut

i tomma intet

för att känna dig existerande

hörd

förstådd

omtyckt


synd nog hade jag en väldig

förkylning den dagen


men skyll inte på mig om hon ligger

nere i någon gränd

nerkörd i snön med

blodsprängda ögon

lungor fyllda av sot och

ett knappt viskande hjärta


jag hade viktigare saker att

göra den dagen än

att köpa halstabletter




Fri vers av hon
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-18 19:15



Bookmark and Share


    NoMi F
Stark poesi
kan känna en ilska och även en
sorg
Att behöva skrika
när någon .......
Tycker om ditt sätt att skriva här
2006-01-18

  vintervila
oh, denna gillade jag verkligen !
du är duktig på att skriva och slutet var klockrent, helt enkelt klockrent :)
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

hon
hon