Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom. bara kom.

Det gör
ont att se dina
händer
dina ögon ditt
hår
som väller över kroppen
som inte är
min
som inte påminner
om min
som aldrig kommer
få vara min

Det gör ont
att se mina händer
mina bröst mitt
hår
som väller över kroppar där
ingen är din
som aldrig kommer påminna
om din
som aldrig kommer ta
din plats

hur mycket de än försöker

hur mycket jag än försöker




Fri vers av hon
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-09-11 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hon
hon