Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilladen mellan att vara femton och sexton i en mellanstor stad

Jag minns att jag var femton

Men

Det var nog innan vi

gick in

i ett djupt dunkel av

tonårsfördärv

Och släppte varandras

Händer

Hängandes slappa

längs sidorna om

natten

Då som jag fyllde sexton

Och gav

Upp

mig själv i hopp

om att bli

Någon

annan

Eller bli någon annans

Hopp

Men slutade

upp

på Burger Corner

Med utslagna tänder

En vänskap

fattigare

en minneslucka rikare

Och vad gör en samlare

om inte

samlar

När det finns så

mycket

Som är värt att glömma

i en stad

som aldrig glömmer




Fri vers (Fri form) av hon
Läst 339 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-06 02:27



Bookmark and Share


  julia.s
Riktigt bra. Applåder.
2015-07-11

  Anya VIP
Här lyckas du med få ord berätta så mycket mellan raderna. Skickligt!
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

hon
hon