Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du inte ser

Hon ser honom
på mornarna
onda ögon som skaver
Men det är bara att blunda
flicka lilla

Hon ser honom om
dagarna
onda steg som inte ger sig
men det är bara
att blunda
flicka lilla

hon ser honom om nätterna
onda händer som tar
vad de behöver
men det är bara att
blunda flicka lilla

slut ögonen
och lämna ömma lemmar
blunda! blunda!
flicka lilla




Fri vers av hon
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-09-12 19:53



Bookmark and Share


  PetraSally
håller med föregående - bra rytm, återkommande upprepningar mm - effektfullt skrivet!!
2006-09-12

  baklänges
väldigt obehaglig. och stark.
flicka lilla-upprepningen
gör det till ett maniskt mantra,
en svart sång som
liskom hamrar in en väldigt
otäck bild. det berör.
2006-09-12

    ej medlem längre
Oj vad stark och bra! Väldigt bra skrivet! Och gillar din bild oxå!! Bra bra bra!
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

hon
hon