Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen full av drömmar

Du som har själen full
av drömmar,
i Dig kommer livets möjligheter visas.
Du som håller ut då vinterns
vind inte bara blåser i ditt hår,
utan även i din själ,
i Dig kommer livets glädje bli lycka.
Du som i tacksamhet
stannar upp och andas,
i Dig kommer livet bli ett liv
att minnas.




Fri vers av Konstellation
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-23 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstellation
Konstellation