Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriva fritt

Låt mig skriva fritt
Låt mig skriva något som är mitt
Med de ord jag kan,
ska jag skriva med
ett språk jag återfann
Med de ord jag vill
och kan utantill

Jag står vid avgrunden till det okända
och förändringar är nära
Jag ska inte blunda och vända
men håll inte min hand,
var inte för nära
För nu ska jag gro
för att sedan växa




Fri vers av Konstellation
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-23 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstellation
Konstellation