Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För trött för att sova

För trött för att sova
För kär för att känna
För nervös för att oroas
För rädd för att skrämmas
För tillåtande för att tillåtas




Fri vers av Konstellation
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-30 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstellation
Konstellation