Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Låt mig få känna att
det bränns.
Vågorna är ivriga
och alla mina nerver spänns.

I en fördold värld var alla mina muskler sövda.

Jag behövde havet,
det var det enda kravet.

För att vakna ur det dolda,
för att få insikt om det betydelsefulla.

Oceanen gav luft åt alla mina celler.
Och nu finns det inget som skrämmer.




Fri vers av Konstellation
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-31 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstellation
Konstellation