Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirklar

I mörkret går vi endast
i cirklar.

Utan vishet,
utan sanning,
vi går i evigheters vandring.

Vi behöver Din andning.

Din eld i våra hjärtan.
Ditt ljus i vår längtan.

För att i ljuset se vårt mål
dit mörkret inte vill att vi når.

Med klara ögon vi stolta rakt går,
och all rikedom vi får.




Fri vers av Konstellation
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-25 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstellation
Konstellation