Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utmattad

Går inte in i väggen


Springer
Springer
Springer

In


Och blir fast
Och faller
Och sover


Sover

Sover


Försöker ta andetag
Försöker göra något
Försöker säga något
Försöker visa något


Men återigen

Sover




Fri vers av Konstellation
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-01 16:45



Bookmark and Share


  dubbelve
Oj

"går inte in i väggen
springer"

så målande, så bra!
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Konstellation
Konstellation