Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergryning

Under vinterkylans gryning.
Under helandes tid.
Under smärtans läkningstid.

Du sjunger,
melodier ditt hjärta utser passar,
ord din själ väljer.
Jag dansar,
klädd i vitt.

I vita vinterängar med fötterna trampandes
under gnistrande frost.

Tindrande frost,
likt din hud,
likt mina ögon.

Under vinterkylans gryning.
Under helandes tid.
Under smärtans läkningstid.

Du sjunger.
Jag dansar.
Nu är nu,
och just denna vintergryning
är detta nu vår enda verklighet.




Fri vers av Konstellation
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-24 10:49



Bookmark and Share


  Vildkärlek
födslovärkar förväntan ögonblicket innan lycka =)
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Konstellation
Konstellation