Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång när jag var kär

En gång, när jag var kär,
då var allt som en film.
Jag var så nära lycka,
att jag nästan kunde ta på den.

Nästan.

En gång, när jag var kär,
då fick jag höra varje dag
att jag var älskad.
Jag var så nära lycka,
att jag nästan kunde ta på den.

Nästan.

En gång, när jag var kär,
då fick jag varma kyssar,
och hans händer sökte alltid mina.
Jag var så nära lycka,
att jag nästan kunde ta på den.

Nästan.

En gång, när jag var kär,
då stod jag framför en publik som
applåderade efter min teaterföreställning,
men han var inte där,
och jag insåg att jag nu var alldeles ensam.
Jag var så nära olycka,
att jag nästan kunde ta på den.

Nästan.




Fri vers av Konstellation
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-24 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstellation
Konstellation