Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Din kärlek

Att veta
att du mäter himlens vidd med Dina fingrar
Att veta
att du håller hela universum i Din hand
Att veta
att ändå så är du med mig varje fotsteg jag tar



Det är att veta


att jag är älskad




Fri vers av Konstellation
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-06 18:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fin denna här
2012-04-09

    Vad säger ett namn
Vacker, du beskriver honom (/henne) som en gud ;)
2012-04-01

  Bibbi VIP
Suverän.
2012-01-29

    lory
den är väldigt fin o stark
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Konstellation
Konstellation