Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela världen emot dig

Hela världen var emot dig.
År efter år.


Jag förstod aldrig,
varför jag inte kunde
se ens en liten glimt av lycka
i dina ögon.


Varför du alltid blev nedtrampad.





Slagen.


Sviken.


Förolämpad.





Sårad.




Du tynade bort.
Blev genomskinlig.

Försökte allt.

Byggde murar.
Krossade murar.
Försökte göra alla nöjda.
Tänkte bara på dig själv.




Jag ville skydda dig mot världen.

Jag ville ge min styrka till dig.

Men mina ord var inte tillräckliga

Mina handlingar likaså.

Jag fick inget tillbaka.



Till slut gav jag upp.




Men du fortsatte kämpa.






Och jag är förundrad.




Fri vers av Konstellation
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-19 16:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2012-01-29

  Larz Gustafsson VIP
Nu har den vänt sig mot mig istället.
2012-01-19

    lory
smärta samt insikt..att gå vidare ,om och om igen....fint
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Konstellation
Konstellation