Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom ord

Bara för att du är bra med ord
betyder det inte att dina argument
alltid är

rena

oskyldiga

och rätta.


Bara för att jag inte har orden när jag behöver dem
betyder det inte att jag inte

vet

kan

och förstår.


För bakom dina ord finns igen sårbar sanning.
Men det gör det bakom mina.




Fri vers av Konstellation
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-19 18:16



Bookmark and Share


    lory
insikt..bra
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Konstellation
Konstellation