Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dragfull resa

Berättigad att förändra
någon, någonsin -
uppenbart.

Stora färger värmer upp
små hörn, på avstånd:
ett vågat drag.

Ett schackparti avslutas i
öster,

solens födelsestad

På mellanhand
väntar en gul lilja på sin
verklige herre - faktum:
ett vågat drag.




Fri vers (Fri form) av Gustaf Forsell
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-06 12:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inledningsstycket - verkligt befängslande ord. För mig hade det räckt gott och väl med bara dessa ord. Kort och koncist, ordets konst i sin praktfullaste enkelhet. Ha! Gusten, fortsätt!
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Forsell