Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SVETSANDE ANOREXIA

Jag sväljer ett förtroende
övertygad om
en fatal medvetenhet

Förtroendet: smakar lögn
lökar
in i benmärgen

Ännu inga belägenheter
i den brinnande magsyran
mitt Jag brinner upp

inifrån

utan att förstöras.

I en virvel utan vare sig
begynnelse eller apokalyps
virar tankarna ihop sig
med lågornas sken

Det ingen vet om att stormen
inte ens börjat

Känslorna är mäktigare än så

Benmärgen
Elden
Lögnen



blir mitt fallande Jag.




Fri vers (Fri form) av Gustaf Forsell
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-07 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Forsell