Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT TILLSTÅND

Nykterheten sveper in mig i den
melankoliska beklädnaden
en tvångströja som ser ljuspunkten

men döljer den.

I en annan värld hamnar jag
en nytorkad strand
i havet, och jag bevittnar något

men döljer det.

Den sista promillehalten rinner
ut från mitt hjärta
i sorgen, en annorlunda atmosfär

den döljer mig.




Fri vers (Fri form) av Gustaf Forsell
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-16 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Forsell