Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BESLUTSAMHETENS LIVSÖDE

Reformen agerar oberoende
av mina svalors vindar

Transaktionerna
blåst till blåst

i betydlighetens absorberande
men tillika renoverande

befattning; där jag söker
min inre kvalitativa

slutdestination




Fri vers (Fri form) av Gustaf Forsell
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-17 15:01



Bookmark and Share


  Tarantaran
Fint skrivet..tycker jag..
men..undrar dock på
ditt ord kvantitiv..menar
du att sedan när det blir
tillräckligt mycket så får
det vara bra..?..så där:
enough is enough..?...
..nu räcker det...
kvaliteten kommer i
andra hand..eller inte
alls... kanske...
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Forsell