Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU OM SKIFTANDE KÄRLEK

Jag ser och jag hör


Dödsromanen i min hand


Höstregnet strilar




Bunden vers (Haiku) av Gustaf Forsell
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-26 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Forsell