Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RISKKAPITALISTERNA

Ett tungfallande mörker i orden. Omvrids.
Stenar. Stoft.
Förödelse.
Inkvisition.


Guds ögon, alla dessa miljarder blinkande ögon. Ser på mig - mot mig, ler, skrattretande. Det obestämbara, mörbultar mina celler.
Kärleken är utom oss.


Om jag ändå kunde se allt hända. Blind inåt. Alltså blind.
Ett ansikte.
En känsla.
Två hjärtan.
De förälskade är kärlekens riskkapitalister.




Fri vers (Fri form) av Gustaf Forsell
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-18 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Forsell