Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermörker

I ärlighetens namn vet jag inte vad jag
gör här. Kung Bore vandrar omkring i
cirklar utan någon som helst guide
genom passagen,

Själv vandrar jag
parallellt med mitt liv
och diagonalt med döden.

Huruvida man handskas med sig själv
är ingen retorisk fråga, utan ett rakt
påstående.

Jag befinner mig i stadiet limbo.
Virrar omkring i jakten på min egen
svans - i samma rum som
hästen gnäggar i förakt i
väntrummets förmak.

Tillsammans med mig själv vet jag
ännu inte om jag kommer fram, men
hursomhelst krävs en uppenbarelse:
att jag är framme.




Fri vers (Fri form) av Gustaf Forsell
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-06 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag underkastar mig din surrealistiska briljans.
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Forsell