Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm

Jag sitter i en båt
Det är storm,
vinden viner i mina öron

Jämte mig gigantiska vågor
reser sig
upp mot land

Regnet piskar mig i ansiktet,
det enda jag kan göra är att vänta

Emellertid
jag och min båt
stilla

Varför är min båt stilla?

Jag är redan i hamn.




Fri vers (Fri form) av Gustaf Forsell
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-07 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Forsell