Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kabinettet

Han går ner
på knä
till vilket han möter
sanningen

Sakta sjunker han
genom golvet
vilket snabbt springer därifrån

Elektroniken försvinner
gaskaminen utlöses
mitt i elden försvinner han
han omvandlas
till aska

Ön drar tillbaka sin hjälpande hand

Igen,

En,

Flera.




Fri vers (Fri form) av Gustaf Forsell
Läst 305 gånger
Publicerad 2012-11-07 18:06



Bookmark and Share


  kromadlack
I mitt huvud heter huvudpersonen i denna dikt Dali
2015-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Forsell