Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkompetent förlust

Överväldigad av ett simpelt
nederlag.

Han föll
från molnen
står nu och stirrar
som en förruttnad krukväxt i
köksfönstret

"Att komma är svårt"

Så säger omgivningen.

Att offra framom dig är förnedrande:
som att dra av sig
byxorna inför miljonpublik

"Att förlåta är svårare"

Så säger omgivningen.

Känslan tar över
han vänder ryggen
mot publikhavet,
vars vågor forsar upp
benämningar av rent vansinne på land

"Att lämna är enklare"

Så säger omgivningen.




Fri vers (Fri form) av Gustaf Forsell
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-07 18:10



Bookmark and Share


  Minkki VIP
intressant med 'så säger omgivningen'
2012-11-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag har lämnat allt bakom mig.
Vände publiken ryggen.
Så ond är jag.
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Forsell