Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsverket

Krigande kroppar kastas längs berget
Där dårarna klättra än
Med vikter knutna om tårna
Och med ögon vikta mot himlen
Så ställs ny ambition vid bergets kant
Och tro mig nu för detta är sant
Att varje kropp ska tumla tills
lera, vatten och hjärtan står still




Bunden vers (Rim) av Kingstroganoff
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-31 13:38



Bookmark and Share


  wildah
Ja livsverket är i och för sig olika från person till person men nog stämmer det att man får kämpa hårt för det mesta och för de flesta.
Jag tror du menar ett "livskall" och det är säkert så som du beskriver det.
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Kingstroganoff
Kingstroganoff