Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smedens tårar

 

 

Raset ur
kalkögon
hamrar bort 
bucklorna
från själen 
som rinner
i bäckfall 
ur kroppens
inre värld
och blir till
en insjö
smidningsvarm
i knäkorgen




Bunden vers av Kingstroganoff
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-18 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kingstroganoff
Kingstroganoff