Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lager av dig

 

 

Konturerna i huden 

vännen
lämnar kvar

förvinner

sakta med tiden

efter handen

glitder av
oförväntat

som
en lång viskning

stannandes

en kort stund
för länge




Fri vers av Kingstroganoff
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-04 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kingstroganoff
Kingstroganoff