Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälte

Hennes hand pulserande i hans
Han fick hålla ett stadigt tag om varje andetag

Det gjorde för ont
För hjärtat att slå med jämna hjärtslag

Ville pausa livet
Hala det på is
Bara vila under tunga ögonlock
Och aldrig behöva vakna igen

Enkla vägen ut
Eller in

Fast i livets väntrum
Ingenting börjar snart
Och ridån vill aldrig gå ner

För mycket att leva för
För att orka leva

Han har fortfarande hennes hand
Hennes död i sina händer
Hon visste inte vem han var eller hur han kommit dit

Men han var den första som hade vågat stanna

Hjälte




Fri vers (Fri form) av Pytti
Läst 309 gånger
Publicerad 2016-02-08 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pytti
Pytti