Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet på din tunga


Jag ska vara din huvudvärk
Klumpen i halsen
Stenen i bröstet
Oket på dina axlar

Jag ska vara skiten under dina naglar
Skelettet i garderoben
Monstret under sängen
Din sömnlösa natt

Jag ska vara ordet på din tunga
Stenen i glashuset
Kniven i hjärtat
Din knutna näve

Jag ska vara det du aldrig ångrat att du ångrade.





Fri vers av Pytti
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-22 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pytti
Pytti