Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Gruset under bara fötter

Jag springer iväg i regnet
på ben från barndomen
rinner bort från aprilvädret
som blivit min vardag
och åter känner jag möjligheterna
under bara fötter

Jag skrapar av mig gruset
och fortsätter springa över bergen
som jag förut bar på min rygg.




Fri vers av Johan Bäck
Läst 407 gånger
Publicerad 2004-09-29 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bäck
Johan Bäck