Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Hycklaren

Listig som räven hycklar jag mig fram
livet passerar förbi med apati
som surfaren på den bästa av vågor
nyttjar jag redan funnen rutin
en prostituerad i en värld av hyckleri
en strävan mot livets VIP
där endast kontakten är inträdet.




Fri vers av Johan Bäck
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-08-09 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bäck
Johan Bäck