Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad är att 'vara fattig' idag? Olika människor har förstås olika åsikter om det en dag som denna. En del vill hävda det är att leva i socialgrupp tre eller fyra. Andra att inte längre kunna 'unna sig lyx', vad det nu innebär. Där ser du själv.


Vad är att 'vara fattig' idag? (2)





Själv tror jag
precis på vad
alla människor säger.

Så om en
människa säger att
det kommer att

regna pengar från
himlen så tror
jag på det.

Om en annan
människa påstår att
det kommer att

regna pengar över
aktieägare, från en
ekonomisk himmel, ja,

då sätter jag
förstås som tro
till det påståendet.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 11 gånger
Publicerad 2024-06-26 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP